två nätter på sjukhuset.


Jag skriver en lång historia kort eftersom många undrat varför jag har legat inlagd på sjukhus två nätter.

Onsdagen var som vanligt jobbade och efter jobbet gick vi till en vän Jossan som ville ses och ta ett par öl och bjudit några fler så ingen fest utan bara snacka ch ha trevligt men eftersom jag skulle jobba dagen därpå så tog jag det lugnt med alkoholen. Jossan bjöd mig på ett par jätte goda groggar (inte så starka med jeltzin vodka) och tog 3 öl och en cider med under kvällen.

Ialf på vägen hem vid trafikljusen näsan vid simhallen ( jossan bor inte så långt ifrån oss så vi gick hem) då helt plötsligt kände jag inte mina ben jag kunde stappla mig fram men kändes som när foten somnar fast hela båda benen.
Har aldrig varit med om detta förut men min pojkvän sa att det finns folk som tydligen kan vara allergiska eller inte tålta Jeltzin vodka ( har druckit många olika sorter förut men aldrig reagerat så här förut) och blev orolig. Så vi ringde sjukvårdsupplysningen de sa att vi skulle ta oss till akuten i motala så vi tog sjuktaxi dit.

Väl där blev jag undersökt och de sa att det inte kunde vara vodkan utan nåt annat så de lade in mig och skulle undersöka mig r dagen därpå både vanligt och av min neurologläkare.

Så dagen därpå kom min nerologläkare som jag träffat förut pga som många av mina vänner vet så opererade jag bort en hjärntumör för 8 år sedan.
Jag fick träffa 3 oika läkare som tror 3 olika saker.
Den fösta tror: att detta hände pga att nån nerv i ryggen kan ha kommit i kläm.
Den andra: Tror på Boleria lr Virus
Den tredje: Tror på stress/deppression (visst att man varit lite stressad men inte depprimerad).

De har tagit blodprover i mängder + ryggmärgsprov ajaj hihi är nål/spruträdd så de fick söva mig halft om halft när de tog ryggmärgspovet.

Sen igår fick jag permission till på måndag då jag ska tillbaka till sjukhuset och eventuellt får jag då åka in till linköping för fler tester.

Så just nu ligger jag med min bärbara i knät hos min föräldrar sover här tills på måndag vågar inte gå i trapporna hemma,
En bra sak är att jag fått känsel i fötterna jag känner kyla och värme och kan gå bättre när jag känner lite.

Vill Tacka mina vänner som bryr sig om mig, samt min pojkvän, mamma, pappa och mina släktingar.

Trodde detta skulle bli ett kort inlägg hihi.

Skrivr mer senare.

Puss

Kommentarer
Postat av: Katja

Tänker på dig gumman, och hoppas dem hittar va felet är snart! Kramar om

2008-08-02 @ 19:14:27
URL: http://missbunny.blogg.se/
Postat av: Sandra

jag tycker synd om dig gumman...det verkar som allt händer dig. hoppas dom kommer på vad det kan vara så att du kan sluta oroa dig och hoppas att du mår bättre snart. kram sandra

2008-08-02 @ 19:42:40
URL: http://sandra.nezzox.se
Postat av: Jozzan

Jag hoppas det blir bra snart gumman och att läkarna vet vad felet är , så det kan bli bra med dig och förhindras att det händer igen. Tänker på dig hela tiden! Puss

2008-08-02 @ 21:06:36
URL: http://jucismacker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0